Ο Θοδωρής Βασιλόπουλος ο ιδρυτής και δημιουργός της εταιρείας είναι ο άνθρωπος που μέσα από την προσωπική του πορεία που ξεκίνησε το 1986 σαν νεαρός dj στα decks των γνωστότερων clubs της εποχής, συνεχίστηκε στα κινηματογραφικά studio και σε σημαντικές παραγωγές της εγχώριας showbiz, οραματίστηκε μία εταιρεία που το όνομα της θα αποτελούσε εγγύηση ποιότητας και θα προσέφερε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Η θέληση, το μεράκι, η συνεχής ενημέρωση στις διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις  και το όραμα του, έφεραν την ART OF SOUND στις πρώτες επιλογές των πελατών με αποτέλεσμα να κατακτήσει μία από τις πρώτες θέσεις στους τομείς δραστηριοποίησης και τοποθετώντας τις βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Η επιχείρηση με τον διακριτικό τίτλο ART OF SOUND, εδρεύει στην οδό Φραγκοκκλησιάς 7 στο Μαρούσι, ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία της το 1996 με αντικείμενο την παροχή  ολοκληρωμένων τεχνικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με δυνατότητα κάλυψης κάθε μορφής εκδηλώσεων  όπως συνέδρια, εκθέσεις, συναυλίες, εγκαίνια αλλά και την κάλυψη πρωτοποριακών ιδεών με δυνατότητα εφαρμογής καινοτόμων λύσεων.

Η εταιρεία από τα πρώτα βήματά της διακρίθηκε για την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και τη συνεχή ανάπτυξη του τεχνικού εξοπλισμού και τεχνικού ανθρώπινου δυναμικού με δυνατότητα κάλυψης και των πιο απαιτητικών και δύσκολων έργων, με παροχή ολοκληρωμένων λύσεων -μελέτη, εγκατάσταση, χειρισμός – με σημασία στην λεπτομέρεια και τεχνογνωσία να επιλεγεί ο κατάλληλος εξοπλισμός, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό κάθε έργου.

Η ART OF SOUND, διαθέτει πλήρη γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών μελέτης – ενοικίασης – πώλησης – service   σε επαγγελματικά συστήματα ήχου, φωτισμού και εικόνας τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και ειδικά προϊόντα που θα καλύψουν τις πιο δύσκολες και απαιτητικές ανάγκες.

Ενδεικτικές συμμετοχές της σε μεγάλα έργα όπως τα εγκαίνια του Ελ.Βενιζέλος, προεκλογικές συγκεντρώσεις μεγάλων κομμάτων, κατασκευή περιπτέρων ford, Volcswagen, στις διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου, αλλά και corporate event μεγάλων εμπορικών εταιρειών όπως Cosmote, Mastercard, Visa, BMV, Ολυμπιακή Ζυθοποιία, Παπαστράτος- Philip Morris, Swarovski κ.α. δείχνουν το μέγεθος αλλά και την εμπειρία της εταιρείας σε πολύ μεγάλα έργα.