Η ART OF SOUND

Η εταιρία ART OF SOUND δραστηριοποιείται  δυναμικά στον χώρο του θεάματος και την οργάνωση εκδηλώσεων τα τελευταία 25 χρόνια, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και κατέχοντας ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής αγοράς.

Το αντικείμενο της εταιρίας είναι η παροχή υπηρεσιών μίσθωσης συστημάτων ήχου – φωτισμού και εικόνας με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Η συνεχής ενημέρωση στις διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις έφεραν την ART OF SOUND στις πρώτες επιλογές των πελατών της κατακτώντας μία από τις πρώτες θέσεις της αγοράς οπτικοακουστικών στην Ελλάδα.

Το όραμα μας είναι να είμαστε δημιουργικοί συνεργάτες των πελατών μας. Με την συνεχή βελτιστοποίηση των γνώσεων μας ,αλλά και την ανανέωση του τεχνολογικού εξοπλισμού μας ,να είμαστε πάντα ο δυνατός μοχλός στις πωλήσεις των πελατών μας.

 

“Η συνεχής ενημέρωση στις διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις έφεραν την ART OF SOUND στις πρώτες επιλογές των πελατών της.”

 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΗΧΟΣ

ΗΧΟΣ

ΦΩΣ

ΦΩΣ

Ο επαγγελματικός φωτισμός αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο στην επιτυχία ενός έργου. Η ART OF SOUND συνδυάζοντας προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, τεχνικό προσωπικό και μοναδική τεχνογνωσία, παρέχει ολοκληρωμένες φωτιστικές προτάσεις που αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο κάθε εκδήλωση.\r\nΗ εταιρεία αναλαμβάνει τη μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και προγραμματισμό των φωτιστικών σωμάτων είτε σαν μεμονωμένο στοιχείο είτε εντάσσοντας το δυναμικά στο σύνολο του έργου.\r\n\r\nΦωτιστικές καλύψεις συναυλιών – συνεδρίων – τηλεοπτικών γυρισμάτων –θεάτρων- clubs – ομιλιών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων – εγκαινίων επιχειρήσεων – αρχιτεκτονικός φωτισμός κτιρίων – εκθεσιακών χώρων – εξειδικευμένων προϊόντων –ειδικά φωτιστικά effects – προβολές λογοτύπων.

ΕΙΚΟΝΑ

ΕΙΚΟΝΑ

Η αδιαπραγμάτευτη δύναμη της εικόνας, μπορεί να μεταφέρει με δυναμικό τρόπο το μήνυμα της κάθε ενέργειας. Σε συνδυασμό με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αλλά και εφαρμογής τους με πρωτοποριακό τρόπο, η εικόνα αποκτά ξεχωριστό ρόλο στην επιτυχία της κάθε εκδήλωσης.\r\n\r\nΤηλεοπτικές καλύψεις συνεδρίων – προβολές video σε γιγαντοοθόνες – plasma – projectors-led walls, post production και επεξεργασία εικόνας, δημιουργία video animation,building projection dressing, παραγωγή videoclip-corporate video-mood video.

ΕΔΑΦΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΕΔΑΦΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η εδαφική υποστήριξη, σε κάθε έργο που απαιτεί χρήση συστημάτων εδαφικής στήριξης, αποτελεί τα θεμέλια μιας εκδήλωσης. Η ART OF SOUND αναλαμβάνει το σχεδιασμό, και την εκτέλεση των καινοτόμων κατασκευών στήριξης, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια, την αισθητική, τη μοναδικότητα και το άρτιο αποτέλεσμα.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Οι εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών οδήγησαν την ART OF SOUND σε συνεχή ανανέωση και αναβάθμιση ειδικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας με σκοπό τη διαμόρφωση πρωτοποριακών λύσεων απόλυτα εναρμονισμένων με τις ανάγκες κάθε έργου.Παρακάτω, παρουσιάζονται μερικά αντιπροσωπευτικά προϊόντα του ειδικού εξοπλισμού.\r\n\r\nFOAM MACHINE MBN:\r\nΣύστημα μηχανής παραγωγής αφρού σε μεγάλες ποσότητες (περίπου ένα κυβικό μέτρο ανά τριάντα δευτερόλεπτα). Συνοδέυεται από δεξαμενή, μισού τόνου, και το ανάλογο ειδικό υγρό που του αναλογεί.Απαιτεί μια σούκο πρίζα των δεκαέξι Α ,καθώς και μία στήριξη κρέμασης στα τέσσερα μέτρα για καλύτερα αποτελέσματα. \r\n\r\n4WAY VISION CUBE:\r\nΠροβολικό σύστημα σε μορφή κύβου συνολικών διαστάσεων 360cm X 360cm X 285cm ύψος.Έχει τη δυνατότητα να προβάλει τέσσερα διαφορετικά θέματα στις τέσσερις πλευρές του, η σε αλληλουχία εικόνας από την πρώτη μέχρι την τέταρτη οθόνη.επίσης έχει την δυνατότητα να υπερυψωθεί μέχρι και τα εννέα μέτρα συνολικό ύψος με τέσσερις κολώνες από το ίδιο υλικό.Εναλλακτικά, μπορεί να κρεμαστεί με τα ειδικά μοτέρ STAGE MASTER, όπου οι συνθήκες το επιτρέπουν.\r\n\r\nCUSTOM GOBOS:\r\nΔημιουργία ειδικών γυαλιών με κοπή και eidikos exoplismos gobosεκτύπωση LAZER με λογότυπο κατά παραγγελία.Τρεις τύποι GOBO TYPE (COLORED,GRAYSCALE,BLACK & WHITE), αλλά και πολλά μεγέθη για όλους τους τύπους ρομποτικών φωτιστικών.Έχουν την δυνατότητα να προβληθούν σε μικρές και μεγάλες επιφάνειες,(ανάλογα το ρομποτικό) και να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό μέσο προβολής μηνύματος.\r\n\r\nLAZER BEAM & GRAPHIC MACHINE:\r\nΟλοκληρωμένο σύστημα για την δημιουργία LAZER SHOW, έχρωμο, συνολικής ισχύος 1 WATT, με δυνατότητα αναπαραγωγής λογοτύπων, GRAPHIC ANIMATION, σε πολύ μεγάλες επιφάνειες.\r\n\r\nDRY ICE SMOKE MACHINE:\r\nΈνας μεικτός μηχανισμός παραγωγής "χαμηλού" καπνού απο την εταιρεία LE METRE.Αποτελείται από μια φιάλη CO2, μια μηχανή καπνού LE METRE G 300, και μια μηχανή ψύξης LE METRE.Ο καπνός που παράγεται,απλώνεται σε όλο το STAGE, δημιουργώντας ένα ονειρικό εφέ, απαραίτητο για μια επιτυχημένη παράσταση.\r\n\r\nΜία από τις τελευταίες εφαρμογές της ART OF SOUND στην Ελληνική αγορά των SHOW EVENTS.Πρόκειται για ένα μοναδικό οπτικοακουστικό θέαμα,προσαρμοσμένο σε προσόψεις κτηρίων,με απόλυτη ακρίβεια σε όλα τα δομικά στοιχεία,με τρισδιάστατη απεικόνιση των θεμάτων σε αυτά.Όλα αυτά με την συνοδεία ηχητικών εφέ σε FORMAT 5+1.Πολλαπλός αριθμός από projectors BARCO R12+, χρησιμοποιούνται για να δώσουν την ρεαλιστική HD εικόνα,ενώ μια ομάδα από "δυνατούς" GRAPHIC DESIGNERS,3D ANIMATION MAKERS,θα δώσουν την εικόνα που θα κάνει μοναδικό το SHOWREEL σας.

MEDIA

Photo Gallery

Photo Gallery

Video Gallery

Video Gallery